دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

فهرست مطالب

12 دلیل احتمالی برای سوسو زدن تلویزیون

آیا تلویزیون شما چشمک می زند؟ دلایل مختلفی برای این اشکال آزاردهنده وجود دارد که اکثر آنها را می توانید از خود مراقبت کنید. در زیر دلایل احتمالی چشمک زدن تلویزیون وجود دارد:

  1. اتصالات از دست رفته

قطع ارتباط یکی از رایج ترین دلایلی است که باعث چشمک زدن تلویزیون می شود. اغلب، سوسو زدن به سادگی در اثر خرابی سیم یا اتصال شل ایجاد می شود. می توانید سیم ها را عوض کنید یا سیم ها را تکان دهید تا ببینید آیا این کار به از بین رفتن سوسو کمک می کند یا خیر.

  1.  دوباره خاموش، دوباره روشن

بله، آن ترفند قدیمی آیا سعی کردید آن را خاموش و دوباره روشن کنید؟ انجام دهید! تنظیم مجدد تلویزیون می تواند به تنظیم تنظیمات و رفع هر گونه مشکل کمک کند. برای دستیابی به بهترین نتیجه، تلویزیون را خاموش کرده و سپس آن را به مدت یک تا پنج دقیقه قبل از اتصال مجدد به برق و روشن کردن آن، از برق جدا کنید. این باعث می شود تلویزیون به طور کامل تنظیم مجدد شود.

  1.  روتر WiFi

از آنجا که روترهای وای فای سیگنال های مختلفی را منتشر می کنند، می توانند تداخل جدی با تلویزیون شما ایجاد کنند، به ویژه در تلویزیون LED یا QLED. سعی کنید روتر WiFi را یک متر از تلویزیون دور کنید تا ببینید آیا این کار کمک می کند.

  1. نرم افزار را به روز کنید

تلویزیون های جدیدتر به طور منظم به روز رسانی نرم افزار نیاز دارند. این مسئله برای تلویزیون های قدیمی نیست. اگر برای تلویزیون شما قابل استفاده است، می توانید زیر گزینه (پشتیبانی) را جستجو کرده و (به روز رسانی نرم افزار) را انتخاب کنید.

  1. تنظیم نور

وقتی صحبت از تلویزیون پلاسما می شود، ممکن است لازم باشد که از روشنایی فلورسنت در اتاق استفاده کنید تا از شر سوسو زدن خلاص شوید. تلویزیون های پلاسما اغلب به دلیل داشتن لرزش مداوم ناشی از نرخ تازه سازی مورد توجه قرار می گیرند.

این را ببینید  تعمیر خطوط صفحه تلویزیون الجی

برخی افراد ادعا می کنند که نسبت به این موضوع حساسیت خاصی دارند. تنظیم نور در پس زمینه با افزایش نور در صورت تاریکی زیاد، یا کاهش نور فلورسنت، نکات خوبی برای مدیریت سوسو زدن است. تهیه یک پایه تلویزیون براق سفید که دارای چراغ های LED باشد نیز ممکن است به وضعیت روشنایی کمک کند.

  1. چیدمان صندلی

یکی دیگر از ویژگی های تلویزیون های پلاسما این است که اگر بیش از حد نزدیک نشسته اید یا در زاویه ای از تلویزیون نشسته اید، احتمالاً سوسو زدن را تجربه خواهید کرد. سعی کنید صندلی خود را تنظیم کنید و ببینید آیا سوسو زدن همچنان مشکلی است.

  1. منبع را تأیید کنید

لرزش ممکن است در واقع اختلال در خود تلویزیون نباشد، بلکه در دستگاهی است که تصویر را به تلویزیون تغذیه می کند، مانند پخش کننده DVD یا Blu-Ray یا یک کنسول بازی. برای بررسی این موضوع، تأیید کنید که آیا تلویزیون همچنان چشمک می زند، حتی زمانی که در حالت های مختلف است یا وقتی با دستگاه دیگری کار می کند.

  1. بهره وری انرژی را غیرفعال کنید

البته، در دنیایی که ما امروز در آن زندگی می کنیم، هر شرکت و هر فردی در تلاش است تا راه هایی را برای اجرای بهره وری انرژی برای صرفه جویی در پول و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای بیابد. با این حال، این عملکرد در تلویزیون های امروزی می تواند منبع سوسو زدن نیز باشد. سعی کنید این ویژگی را در تنظیمات تلویزیون خود غیرفعال کنید تا ببینید آیا مقصر است.

  1. گرم شدن بیش از حد

وسایل الکترونیکی گرما ایجاد می کنند و از فن ها برای از بین بردن آن گرما استفاده می شود. با این حال، با گذشت زمان ممکن است این فن ها خراب شوند، یا تلویزیون ممکن است بیش از حد سخت کار کند تا فن هیچ فایده ای نداشته باشد. اگر تلویزیون بیش از حد داغ شود، این می تواند باعث سوسو زدن شود.

این را ببینید  علت کار نکردن پورت usb تلویزیون

سعی کنید با خاموش کردن مدتی تلویزیون اجازه دهید استراحت کند. در صورت تکرار، می توانید به بررسی سیستم خنک کننده بپردازید، یا ممکن است بخواهید یک تلویزیون جدید در نظر بگیرید.

  1. لامپ های مرده

تلویزیون های LED با نور پس زمینه تصویر با تعدادی چراغ LED کوچک کار می کنند. اگر یک یا چند عدد از این لامپ ها در حال مردن هستند، ممکن است نقاط لرزان در تلویزیون خود را مشاهده کنید. هیچ راهی برای رفع این مشکل وجود ندارد، بنابراین معمولاً به معنای یک تلویزیون جدید است. روش دیگر، بررسی کنید که آیا تلویزیون هنوز تحت ضمانت است، ممکن است بتوانید آن را به صورت رایگان تعویض کنید.

  1. سوختگی

این امر به ویژه در مورد تلویزیون های پلاسما مشکل دارد. اگر همان تصویر یا قسمتی از یک تصویر برای مدت طولانی روی صفحه باقی بماند، می تواند در آن سوخته شود. با گذشت زمان، این مسئله می تواند باعث سوسو زدن شود. متأسفانه هیچ راهی برای رفع آن وجود ندارد.

اگر تلویزیون پلاسما دارید، بهترین کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید آن را برای مدت طولانی روی یک تصویر ثابت قرار ندهید و مطمئن شوید که برای مدت زمان طولانی بدون نیاز به تماشای آن روشن نمی ماند.

  1. از داخل قطع شده است

این احتمالاً در یک تلویزیون LCD ظاهر می شود. گاهی اوقات چیزهای داخلی شل یا قطع می شوند و این می تواند باعث ایجاد سوسو زدن صفحه شود. ممکن است بتوانید با کنار گذاشتن هر یک از موارد دیگر ذکر شده در بالا، به تنهایی به این تشخیص بپردازید.

این را ببینید  آپدیت تلویزیون ال جی

اگر چنین است، باید تعمیرکار استخدام کنید تا این کار را برای شما انجام دهد. متناوباً می توانید یک تلویزیون جدید انتخاب کنید. گاهی اوقات ارزان تر است و ارزش آن را دارد که تازه شروع کنید.

0/5 (0 نقد و بررسی)